Crea Club: wat zat er in de kwartaalbox voor Q4?

Artikel 4 van 59

In deze blog ga ik jou de inhoud van de allereerste Crea Club kwartaalbox laten zien (Q4 2022). Weet jij nog niet wat de Crea Club is. Klik dan eerst hier! Het thema voor de box van dit kwartaal was herfst & kerst, dus de box zat vol mooie herfst en kerst producten. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder. 

In de Crea Club kwartaalbox voor dit kwartaal (oktober - december 2022) zaten twee nieuwe collecties geschikt voor deze tijd van het jaar: de Carta Bella Welcome Fall collectie en de Simple Stories Baking Spirits Bright collectie. Naast 12 vellen 12x12" papier, meer dan 24 vellen 6x6"/6x8" papier, stickervellen en verschillende embelishments was het verrassingsproduct dit keer.. *tromgeroffel* een 4x6" Simple Stories Flipbook groen! Zit er iets leuks voor je bij? Je bestelt alle producten uit de box ook los in de webshop

De box die ik je in deze blogpost heb laten zien is uitverkocht. Maar niet getreurd de nieuwe box (komt uit in januari 2023) is nu te bestellen in de pre-order! Klik hier om jouw box te bestellen. Word jij in de aankomende periode lid van de Crea Club, dan profiteer je al van de extra's in de online community. Je kunt als nieuw lid dus al dit kwartaal meeknutselen met de live video's + (binnenkort) de project printables downloaden in de community! Hopelijk tot snel in de Crea Club!

© 2017 - 2024 Crea Studio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel