Navigatie

Privacy verklaring

Bedrijfsgegevens

Crea Studio
Kim Perk
Foeliezoom 34, 2215 BP te Voorhout 
Telefoonnummer: 06 14538211, bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30uur tot 17:00uur
E-mailadres: info@crea-studio.nl
KvK-nummer: 69132062
Btw nummerNL217737869B01

Autoriteit Persoonsgegevens

Als klant van Crea Studio heeft u het recht om online een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Hiervoor verwijs ik u naar de desbetreffende website.

Persoonsgegevens die verwerkt worden

Persoonsgegevens die door ons worden verwerkt zijn uw NAW-gegevens en e-mailadres. Wat u optioneel kunt opgeven bij het plaatsen van bestelling en wat wij verwerken zijn uw accountwachtwoord, telefoonnummer, geboortedatum en eigen omschrijving.  

Doel van de verwerking

Het doel van het verwerken van bovenstaande persoonsgegevens is het kunnen aanbieden van een persoonlijk bestelaccount waar alle benodigde gegevens voor het correct verpakken en verzenden van uw bestelling in bekend zijn. 

Duur van bewaring persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden tot 6 maanden na de laatste bestelling bewaard. Hierna zullen de persoonsgegevens worden verwijderd. Uw bestelgegevens zijn wij verplicht tot 7 jaar na de bestelling te bewaren, dit in verband met de Belastingdienst. Na het verstrijken van dit termijn, zullen ook die gegevens worden verwijderd.

Ontvangers van de gegevens

Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens enneemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding. 

Cookies

Crea Studio gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger.

Profiling

Wanneer u een bestelling plaatst bij Crea Studio, wordt er automatisch een klantenprofiel aangemaakt met daarin bovenstaande persoonsgegevens. Het doel hiervan is het kunnen aanbieden van een persoonlijk bestelaccount zonder dat u herhaaldelijk persoonsgegevens dient in te vullen bij het plaatsen van een bestelling.

Wij zullen u niet benaderen via e-mail, tenzij u heeft aangegeven onze nieuwsbrief te willen ontvangen. Heeft u bezwaar tegen het aanmaken van een klantenprofiel, dan kunt u contact opnemen met ons bedrijf en dan zullen wij voldoen aan uw verzoek. 

Recht op inzage, correctie, verwijdering, bezwaar en onoverdraagbaarheid

U kan een verzoek indienen om uw persoonsgegevens te bekijken, aan te passen of volledig te verwijderen. Wanneer u toestemming hebt gegeven om uw persoonsgegevens te verzamelen, dan kan u deze op een later moment altijd intrekken. U heeft hiernaast het recht om uw persoonsgegevens in leesbare vorm opgestuurd te krijgen, zodat u de mogelijkheid heeft deze naar een andere plek te verplaatsen. 

Dergelijke verzoeken kunt u richten aan: info@crea-studio.nl en zullen uiterlijk binnen 4 weken worden verwerkt. 

© 2017 - 2019 Crea Studio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.