BELANGRIJKE UPDATE | aangepaste levertijden & nieuwe collecties!

Artikel 5 van 59

In deze blog geef ik een belangrijke update. Helaas zullen er (tijdelijke) veranderingen in de webwinkel en onze social media\communcatie plaatsvinden. Gelukkig is er ook nog leuk nieuws, want er zijn nieuwe collecties binnengekomen. Je leest alles in deze blogpost!

Aangepaste levertijden

Als klant ben je van mij gewend dat ik jouw bestelling op werkdagen (mits vóór 13:00 uur) geplaatst, dezelfde dag nog verzend. Helaas is dat - althans voorlopig - niet meer mogelijk. Als chronisch zieke ondernemer heb ik mijn klanten altijd zo goed en snel mogelijk proberen te helpen. Onlangs is er bij mij echter een nieuwe, vervelende diagnose gesteld. Dit betekent dat ik de komende periode veel tijd door zal brengen in het ziekenhuis voor onderzoeken en behandelingen. Daarom zal vanaf heden een levertijd van 1-2 werkdagen gelden. 

Daarnaast zal ik soms misschien minder snel reageren op jouw social media berichtjes en e-mails dan je van mij gewend bent. Ik probeer op werkdagen altijd binnen 48 uur te reageren. Bij voorbaat excuses voor het ongemak. 

Nieuwe Simple Stories collecties

  

Dan nu het leuke nieuws: de nieuwste Simple Stories collecties zijn vanaf nu uit voorraad leverbaar! Je shopt de Let's Get Crafty, Summer Lovin' en Celebrate! collecties hier in de webshop. Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt. Zo loop jij jouw favorieten niet mis!

Geplaatst op dinsdag 19 april 2022. 

© 2017 - 2024 Crea Studio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel