Over Crea Studio

Hoi! Ik ben Kim, het gezicht achter Crea Studio. Naast voltijd rechtenstudent aan de universiteit in Leiden ben ik ook fulltime creatief. Al van jongs af aan ben ik bezig met verschillende hobby's. Waar ik vroeger graag tekende en schilderde, begon ik op latere leeftijd fanatiek kaarten te maken en te scrapbooken. De laatste paar jaar is mijn creahart gestolen door het handletteren, haken en stempels maken. Allemaal hobby's die Crea Studio dan ook vertegenwoordigt! 

Hoe Crea Studio is ontstaan

Crea Studio begon in de zomer van 2017 als Miss Fancy Plans, een kleine webshop in zelfgemaakte planner producten. Nu is MFP onderdeel van Crea Studio en wordt het als merk verkocht in de webshop. Samen met travelers notebook inserts en mooi papier om op te handletteren, is het The Fancy Planner waar het ooit allemaal mee begon. Na enige tijd in de plannerwereld te hebben vertroefd, was ik toe aan uitbreiding. Creativiteit lijkt weer een groter onderdeel te zijn geworden van vrijetijdsbesteding en daar wil ik met Crea Studio in kunnen voorzien. Vaak zijn (web)winkels gespecialiseerd in één soort hobby zoals handlettering of een wolgerelateerde hobby, maar vaak hebben mensen meerdere hobby's tegelijk. Wat is er handiger dan al jouw materialen in één keer bestellen? 

Wat heeft Crea Studio te bieden 

Naast de webwinkel, waarin op dit moment alles wordt verkocht om te kunnen hand- en brushletteren, te breien en haken, stempels te maken, te scrapbooken en kaarten te maken of met het plannen aan de slag te gaan, heeft Crea Studio nog veel meer te bieden! Wij geven bijvoorbeeld ook workshops voor jong en oud, beginner of gevorderde. Kom bij ons haken of ga aan de slag met chalkboardlettering. Wij bieden een ruime keus aan workshops aan, ook bij jou in de buurt! Voor meer informatie over workshops en de agenda, klik dan hier.

Wil je dat wij van Crea Studio de creativiteit de vrije loop laten? Dat kan ook. Wij bieden naast de doe-het-zelf producten namelijk ook diensten op maat. Denk hierbij aan kaarten voor de geboorte van uw kindje of om iedereen te laten weten dat jullie gaan trouwen, maar ook aan decoratie voor feesten zoals krijtborden of papierkunst. Voor meer informatie en foto's van ons groeiende portfolio, klik hier

© 2017 - 2024 Crea Studio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel