FAQ

Crea Studio stopt, maar ik heb een adventbox bestelt. Help! 

Heb jij een adventbox besteld? Geen paniek! We zijn druk bezig. met het inpakken van alle cadeautjes. Dat is altijd weer een grotere klus dan je van tevoren denkt. De boxen worden in de week van 20 november verzonden. 

Op welke manieren kan ik bij Crea Studio betalen?

Op dit moment kun je betalen via iDeal of overschrijving.

Ik heb een bestelling geplaatst, maar hoelang duurt het eigenlijk voordat ik de producten ontvang?

We streven ernaar de bestellingen binnen 2 werkdagen te verzenden. Dit kan door drukte rondom de uitverkoop iets vertraging oplopen. Dank voor het begrip. 

Via welke partij verzend Crea Studio haar bestellingen?

Crea Studio maakt gebruik van de diensten van PostNL. 

Ik woon in België, verzendt Crea Studio ook bestellingen naar mij?

Crea Studio is een Nederlandse webwinkel die ook verzend naar België. 

Ik woon buiten de benelux, kan ik dan ook bij Crea Studio bestellen?

Ben je een crea bea en wil jij producten bestellen bij Crea Studio, maar woon je niet in Nederland of België (wel binnen de EU)? Stuur dan een e-mail naar info@crea-studio.nl voor meer informatie. 

Mijn bestelling is beschadigd bij mij binnen gekomen. Hoe los ik dit op?

Crea Studio wil graag tevreden klanten die kunnen genieten van hun nieuwe producten en een beschadigde verzending hoort daar natuurlijk niet bij! Is jouw bestelling toch beschadigd geraakt tijdens de verzending, stuur dan een e-mail naar info@crea-studio.nl o.v.v. beschadigde bestelling + bestellingsnummer, zodat wij kunnen zorgen voor een snelle oplossing.

Er zat een verkeerd product bij mijn bestelling, wat nu?

Helaas kan het weleens voorkomen dat een verkeerd item wordt ingepakt. Wij van Crea Studio zijn natuurlijk ook maar mensen. Toch is het niet de bedoeling en willen wij dit zo snel mogelijk voor u oplossen. Stuur een e-mail naar info@crea-studio.nl o.v.v. verkeerde bestelling + bestellingsnummer en wij zorgen dat u zo snel mogelijk het juiste item ontvangt. 

Hoe kan ik een product retouneren?

Crea Studio houdt een grote uitverkoop. Uw producten, aangekocht in de uitverkoop met 50% korting, zijn daarom niet meer te retouneren. 

Bent u toch niet helemaal tevreden over een product? Dat kan! Stuur in dat geval het item ongebruikt en in de originele verpakking zonder beschadigingen naar ons terug. Als u uw retour bij ons aanmeldt, dan verstrekken wij u de gegevens waar naartoe u de retour kunt verzenden. Stuur hiervoor een e-mail naar info@crea-studio.nl o.v.v. retour bestelling + bestellingsnummer.

© 2017 - 2023 Crea Studio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel