CREA CHALLENGE #1

Artikel 16 van 59

Welkom bij de eerste Crea Challenge van Crea Studio! In deze blog leggen we uit wat de Crea Challenge inhoudt, wat het thema deze week is, hoe je meedoet en natuurlijk wat je kunt winnen! De Crea Challenge is er voor iedere creatieveling die graag wordt uitgedaagd. Elke vrijdag delen wij een challenge waar je dat weekend/die week mee aan de slag kunt, delen we inspiratie met je voor het weekthema en zijn er leuke prijzen te winnen! Het maakt niet uit wat voor soort project je maakt, als het maar met papier te maken heeft. Maak een kaart, planner spread, mini album, scrapbook lay-out, snailmail, tag.. alles mag als het maar met het thema van de week te maken heeft!

Het thema voor deze week is.. opkikker! Je kunt dit thema natuurlijk op vele manieren interpreteren. Nu de lockdown pasgeleden is verlengd en de avondklok is ingesteld, kunnen velen vast wel een opsteker gebruiken. Maar denk ook bijvoorbeeld aan een naaste die ziek is, een vriend(in) met liefdesverdriet, iemand die de laatste hand legt aan zijn studie of natuurlijk aan jezelf. Het allerleukste aan het thema 'opkikker' is dat je er een geheel eigen draai aan kan geven! 

Meedoen? Deel jouw creatie dan uiterlijk donderdag 28 januari 2021 op Instagram met de #creachallenge en tag ons @creastudionl of deel 'm in de Crea Club NL Facebook groep! Je mag ons natuurlijk ook altijd een linkje naar je blog sturen, mocht je de creatie daar (ook) op hebben gedeeld. 

De prijs die je kunt winnen deze week is de Carlijn Design Happy Mail stempelset. Wij maken de winnaar volgende week vrijdag 29 januari 2021 bekend in onze nieuwe challenge blog, Facebook, Crea Club NL Facebookgroep en Instagram

Dan nu ons voorbeeld met het thema 'opkikker'. Wij hebben 'm vrij letterlijk geïnterpreteerd en zijn lekker aan de slag gegaan met de Marianne Design opkikker stempelset en stansen. Een simpel, maar leuk kaartje om iemand een hart mee onder de riem te steken. Wij zijn benieuwd welke draai jij aan het thema opkikker gaat geven!

 

Gebruikte producten:

Heel veel succes met het maken van jouw project met het thema 'opkikker'. Vergeet niet je creatie vóór vrijdag 29 januari met ons te delen en misschien win jij dan wel de leuke Carlijn Design Happy Mail stempelset!

© 2017 - 2024 Crea Studio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel