CREA CHALLENGE #2

Artikel 15 van 59

De Crea Challenge is er voor iedere creatieveling die graag wordt uitgedaagd. Elke vrijdag delen wij een challenge waar je dat weekend/die week mee aan de slag kunt, delen we inspiratie met je voor het weekthema en zijn er leuke prijzen te winnen! Het maakt niet uit wat voor soort project je maakt, als het maar met papier te maken heeft. Maak een kaart, planner spread, mini album, scrapbook lay-out, snailmail, tag.. alles mag als het maar met het thema van de week te maken heeft!

Allereerst de winnaar van vorige week: crea_by_dani op Instagram, van harte gefelciteerd! Stuur ons een berichtje met jouw adresgegevens en de stempelset komt jouw kant op!

 

Het thema voor deze week is.. winter! Of je het nu leuk vind of niet.. we zitten voorlopig nog middenin de winter. Nog niet zo lang geleden konden we zelfs door de sneeuw banjeren! Geef je eigen draai aan het thema 'winter' en documenteer bijvoorbeeld de sneeuwdagen van begin deze maand, stuur je vriendin warme winter groetjes of ga aan de slag met een ander winter wonderland project.

Meedoen? Deel jouw creatie dan uiterlijk donderdag 4 februari 2021 op Instagram met de #creachallenge en tag ons @creastudionl of deel 'm in de Crea Club NL Facebook groep! Je mag ons natuurlijk ook altijd een linkje naar je blog sturen, mocht je de creatie daar (ook) op hebben gedeeld. 

De prijs die je kunt winnen deze week is het Simple Stories Winter Cottage stencil. Wij maken de winnaar volgende week vrijdag 5 februari 2021 bekend in onze nieuwe challenge blog, FacebookCrea Club NL Facebookgroep en Instagram

Dan nu ons voorbeeld met het thema 'winter'. Wij zijn gezellig aan de slag gegaan met het maken van kleine treat bags met de bag topper stans van Marianne Design. Als je ze vult met winterse lekkernijen, bijvoorbeeld winterthee of alles voor het maken van warme chocolademelk, zijn ze extra leuk om cadeau te geven. Als je de treat bags een beetje plat houdt, kan je ze ook heel makkelijk via de post versturen!

 

Gebruikte producten:

Heel veel succes met het maken van jouw project met het thema 'winter'. Vergeet niet je creatie vóór vrijdag 4 februari met ons te delen en misschien win jij dan wel het winterse Simple Stories Winter Cottage stencil!

© 2017 - 2024 Crea Studio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel