TN lay-out | Pasen

Artikel 51 van 59

Ik ben weer aan de slag gegaan! Dit keer wilde ik een foto van de paastakken verwerken in mijn travelers notebook. Ook heb ik dit keer journaling toegevoed! Ben jij al aan de slag gegaan met TN scrapbooking? 

Mijn proces:

  1. Ik ben begonnen met het opmaat snijden van een groot stuk dessign papier uit de collectie om, op enigszins rustige wijze, de aandacht naar de lay-out te trekken. 
  2. Vervolgens heb ik een drukker patroon uitgekozen, waar ik twee strips van heb gesneden om deze deels achter de foto te plakken aan beide zijden van de foto. Dit heb ik gedaan om de lay-out nog iets meer kleur te geven en 'm uit te balanceren. Aan een kant heb ik dit papier namelijk over laten lopen naar de naastliggende pagina! 
  3. Tijd voor washi tape en stickers uit de papiercollectie. De bloem plak ik in tweeën, zodat ik hem op twee plaatsen kan gebruiken zonder (stukjes) stickers hoef weg te gooien. De quote sticker geeft mijn lay-out gelijk een titel. 
  4. Ik maak de lay-out dit keer af met veel journaling. Ik schrijf alles met een Sakura Pigma Micron fineliner en "markeer" sommige woorden met de roze tombow dual brushpen uit de pastel set voor een speels effect! 

Het maken van lay-outs in een travelers notebook is niet alleen fijn om weer in te komen in het scrapbooken, maar ook als je nieuw bent in de scene of als je laagdrempelig wil memory keepen! Er zullen nog vele TN lay-outs volgen.. 


Gebruikte producten:

© 2017 - 2024 Crea Studio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel