Kadoosje voor Pasen

Artikel 50 van 59

Donderdag is de Passion op TV, vrijdag is het goede vrijdag en zondag is het al eerste Paasdag.. De tijd vliegt! Heb je nog geen grip op de paasprojecten die je nog af moet maken óf zocht je nog een leuk cadeau ideetje voor jouw gasten? Laat dit dan een fijne inspiratie zijn. We gaan gelijk aan de slag!

Mijn proces:

  1. Voor het doosje heb ik een template uit het Graphic45 Sun Kissed 8x8 paper pad gebruikt, maar soortgelijke 'pillow boxes' vind je ook gemakkelijk online. Ik heb de template uit het paper pad gekopieërd, uitgeknipt en overgetrokken op het papier wat ik wilde gebruiken uit de Graphic45 Botanical Tea collectie.
  2. Ik knip het doosje uit en vouw alle flappen zoals op de template is aangegeven. Ik plak, met de gevouwde plakrand, het doosje gemakkelijk in elkaar waarna het echte leuke werk kan beginnen.
  3. Voor de versiering van dit doosje kies ik ervoor het simpel en fleurig te houden. Allereerst knip ik uit een van de bladen van de collectie en collage rozen met bladeren uit. Deze plak ik bovenop het doosje.
  4. Om het geheel iets meer van kleur te voorzien kies ik een groene knoop uit de chipboardset die bij deze collectie zit inbegrepen uit, samen met de sticker van een vogeltje en de sticker van een blauwe tag met daarop de tekst 'A Cup of Tea Warms the Soul'. De laatste plak ik op een scrap papier, zodat ik deze speels van het doosje af kan laten hangen (zie foto).
  5. Het doosje is natuurlijk geen kadoosje zonder chocolade eitjes voor Pasen. Leuk om cadeau te geven aan familie en vrienden, als jullie samen de paasdagen doorbrengen!

Gebruikte producten:

© 2017 - 2024 Crea Studio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel