Challenge: scrappen in het klein | International Scrapbook Day 2019

Artikel 47 van 59

De eerste challenge is: scrappen in het klein! Deze challenge kun je op verschillende wijze interpreteren. Zo hebben wij gekozen om te scrappen op twee héél verschillende formaten, in een travelers notebook en op A4 formaat! Ideaal voor memory keepers en planners die zich willen wagen in de wondere wereld van het scrapbooken, maar ook een heel leuke uitdaging voor ervaren 12x12 scrapbookers. 

Zoals ik, Kim, weleens eerder op de blog en in video's heb verteld; ik ben zolang uit de swing of things, dat ik het scrappen opnieuw ben gaan opbouwen aan de hand van kleine projectjes. Op de blog staat al een hele reeks aan stap-voor-stap werkbeschrijvingen van tn lay-outs die ik de afgelopen tijd maakte, maar je kunt ook heel goed scrapbooken zonder foto's. Denk bijvoorbeeld eens aan kaarten maken? Niet op de welbekende 3D-manier, maar met hip papier en stempels en plaatjes. Ik maakte er bijvoorbeeld deze video over! Wist je dat je trouwens leuke kaarten kunt maken mét foto? Bijvoorbeeld van je pasgeboren kindje/neefje/nichtje/etc, voor een uitnodiging of andermans verjaardag.

Wij zijn natuurlijk heel nieuwsgierig naar hoe jij deze challenge verwerkt in je projecten! Deel de foto's ervan op social media met #creastudioNL of mail ze direct naar ons via info@crea-studio.nl. Veel scrapbook plezier!

 

© 2017 - 2024 Crea Studio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel