TN lay-out | Just chillin'

Artikel 55 van 59

Het maken van mijn vorige scrapbooking lay-out in mijn travelers notebook beviel zo goed, dat ik weer aan de slag ben gegaan! Dit keer wilde ik een foto van vorig jaar vastleggen van ons teckeltje Flip in een van onze moestuinbakken. Ze zag er zo koddig uit! Ik heb dit keer de foto in de breedte verwerkt over de twee pagina's, wat al snel voor geheel zorgt in de lay-out! Ben jij al aan de slag gegaan met TN scrapbooking? 

Mijn proces:

  1. Ik ben begonnen met het opmaat snijden van een groot stuk dessign papier uit de collectie om, op enigszins rustige wijze, de aandacht naar de lay-out te trekken. 
  2. Vervolgens heb ik twee drukkere patronen uitgekozen, waar ik twee kleine strips van heb gesneden om deze deels achter de foto te plakken aan de rechterzijde van de foto. Dit heb ik gedaan om de lay-out nog iets meer kleur te geven en 'm uit te balanceren. 
  3. Tijd voor fussy cutting (= het uitknippen van kleine figuurtjes). Ik ga voor een paar worteltjes uit een van de dessignvellen van de papiercollectie. Dit geeft in het geval van mijn foto leuk weer dat het hier gaat om een moestuin foto! 
  4. Iedere lay-out heeft een titel nodig! Ik doe dat dit keer door een quote sticker uit de collectie te gebruiken met de woorden 'Just chillin' with my peeps'. Ons Flipje was lekker met ons bezig in de tuin, al was zij natuurlijk meer kattenkwaad aan het uithalen dan echt helpen haha!

Het maken van lay-outs in een travelers notebook is niet alleen fijn om weer in te komen in het scrapbooken, maar ook als je nieuw bent in de scene of als je laagdrempelig wil memory keepen! Dit keer heb ik het simpeler gehouden dan mijn eerste lay-out door maar weinig producten te gebruiken. Dat maakt het ook makkelijk om te scrappen on the go! Ik denk dat er nog vele TN lay-outs zullen volgen.. 


Gebruikte producten:

© 2017 - 2024 Crea Studio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel