Crea Club Q&A

Op deze pagina worden alle veel gestelde vragen rondom de Crea Club beantwoord. Staat jouw vraag hier niet tussen? Schroom dan niet om 'm te stellen. Stuur jouw vraag in naar info@crea-studio.nl en wij beantwoorden hem zo spoedig mogelijk.

Wat houdt lidmaatschap van de Crea Club precies in?

Leuk dat je interesse hebt in de Crea Club! Naast de boxen die je kunt bestellen in de webshop (zowel los als in abonnementsvorm) bestaat de Crea Club uit een online community. Als je een box bestelt of abonnement afsluit, dan word je automatisch lid van de club. Je krijgt dan toegang tot de community en ontvangt korting op ons assortiment. In de community vind je elk kwartaal exclusieve content. Denk bijvoorbeeld aan printables en live video's. Daarnaast kun je als lid  gezellig kletsen met andere leden, vragen stellen en inspiratie delen. 

Hoelang blijf ik lid van de Crea Club?

Je blijft lid van de Crea Club zolang jouw abonnement duurt. Na het aflopen van jouw lidmaatschap heb je geen toegang meer tot de online community en krijg je geen korting meer in de webshop. 

  • Losse box: je bent lid voor de duur van jouw box (kwartaal waarin jouw box is uitgebracht)
  • Abonnement: je bent lid voor de duur van jouw abonnement (6 tot 12 maanden) 

Hoe kom ik in de Crea Club community?

De online Crea Club community kun je vinden op Facebook, de club heet daar Crea Club NL. Je ontvangt een directe link per e-mail na het bestellen van een box/afsluiten van een abonnement. Bij het lid worden van de online Facebook community vragen wij jou naar jouw ordernummer. Hiermee kunnen wij jouw lidmaatschap makkelijk verifiëren. In de community vinden alle online activiteiten plaats, zoals live video's. Daarnaast kunnen leden onderling gezellig kletsen, vragen stellen en inspiratie delen. 

Welke producten kan ik in de boxen verwachten?

Zonder al te veel weg te geven, vind je dit in de kwartaalboxen:

  • 12 vellen 12x12" papier
  • 24 vellen 6x8" en/of 6x6" papier
  • Embellishments zoals stickers en die-cuts
  • Wisselend verrassingsproduct

De boxen zijn goed gevuld zodat je er meerdere toffe projecten mee kunt maken. De boxen worden gevuld met producten van merken die verkocht worden in de webshop. Wat de boxen zo tof maakt, is dat alle producten spiksplinternieuw zijn. Altijd knutselen met de mooiste en nieuwste collecties dus! 

Waarneer komt de volgende box uit?

De levering van een nieuwe box vindt altijd in de eerste week van het nieuwe kwartaal uit. Dat is in januari, april, juli en oktober. De eerst volgende box wordt in de eerste week van juli verzonden.

Tot wanneer kan ik mijn box bestellen?

Voor de eerst volgende box geldt dat je bij bestelling tot en met 25 juni verzekerd bent van een box. Dit geldt zowel voor het bestellen van een losse box als bij het afsluiten van een abonnement. Daarna kun je de box bestellen/een abonnement afsluiten voor de huidige box zolang de voorraad strekt. Wanneer de huidige boxen op zijn, komen de boxen voor het nieuwe kwartaal online om te bestellen (pre-orderen) voor de release in de eerste week van het nieuwe kwartaal. 

Hoe vindt de betaling plaats bij het afsluiten van een abonnement?

Bij het afsluiten van een abonnement betaal je de eerste box direct via iDeal of vooraf overmaken. De daaropvolgende boxen (afhankelijk van de duur van het door jou afgesloten abonnement) worden per kwartaal door vooraf overmaken betaald. In de weken voorafgaand aan de nieuwe box, krijg je van ons een e-mailtje met factuur voor de nieuwe box. Deze betaal je in de aangegeven periode door het bedrag op de bankrekening van Crea Studio over te maken. Wanneer jouw betaling is ontvangen, krijg je van ons een mailtje met bevestiging. Daarna zal de nieuwe box in de eerste week van het nieuwe kwartaal worden verzonden. 

Loopt mijn abonnement automatisch af?

Ja, jouw abonnement loopt automatisch af. Geen gedoe met op tijd opzeggen dus! Zodra jouw abonnement afloopt, ontvang je van ons een e-mail. Hierin stellen wij jou op de hoogte van het aflopen van jouw abonnement. Je kunt er dan uiteraard ook voor kiezen om jouw abonnement te verlengen. Let op: abonnement zijn niet voortijdig op te zeggen.

Hoe ontvang ik als lid korting in de webshop?

Als lid van de Crea Club ontvang je voor de duur van jouw lidmaatschap 10% korting in de webshop. Bij het bestellen van een losse box, ontvang je een e-mail met meer informatie. In deze e-mail vind je ook de kortingscode. Bij het afsluiten van een abonnement ontvang je een e-mail met meer informatie. In deze e-mail vind je ook de kortingscode. Let op: je ontvangt als abonnee elk kwartaal een nieuwe kortingscode!

© 2017 - 2023 Crea Studio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel