CREA CHALLENGE #10

Artikel 6 van 59

De Crea Challenge is er voor iedere creatieveling die graag wordt uitgedaagd. Wij delen elke eerste vrijdag van de maand een challege waar je die maand mee aan de slag kunt, delen we inspiratie met je voor het thema en zijn er leuke prijzen te winnen! Let op: na deze editie gaan we er even tussenuit - een zomerstop - maar komen in de herfst weer terug! Het maakt niet uit wat voor soort project je maakt, als het maar met papier te maken heeft. Maak een kaart, planner spread, mini album, scrapbook lay-out, snailmail, tag.. alles mag als het maar met het thema van de week te maken heeft!

Allereerst de winnaar van de vorige challenge: Anita Wesseling op Facebook, van harte gefelciteerd! Stuur ons een berichtje met jouw adresgegevens en het stickerboek komt jouw kant op!

Het thema voor deze maand is.. Zomer in je bol! Hoewel het zonnetje nog niet zo vaak van zich heeft laten horen, staat de zomer toch echt al voor de deur. Daarom gaan we deze maand aan de slag met een zomers project. Ik ben heel benieuwd.. wat ga jij maken?

Meedoen? Deel jouw creatie dan uiterlijk donderdag 1 juli 2021 op Instagram met de #creachallenge en tag ons @creastudionl of deel 'm in de Crea Club NL Facebook groep! Je mag ons natuurlijk ook altijd een linkje naar je blog sturen, mocht je de creatie daar (ook) op hebben gedeeld. 

De prijs die je kunt winnen deze maand is een zomers knutselpakket. Wij maken de winnaar volgende maand vrijdag 2 juli 2021 bekend op FacebookCrea Club NL Facebookgroep en Instagram

Heel veel succes met het maken van jouw project met het thema 'Zomer in je bol'. Vergeet niet je creatie vóór 2 juli met ons te delen en misschien win jij dan wel deze te gekke prijs!

© 2017 - 2024 Crea Studio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel