Nieuw in de webshop - april 2021

Artikel 8 van 59

We trappen de lente af met wat mooie collecties voor deze zomer. Naast een echte vakantiecollectie, hebben we ook moois voor het trouwseizoen dat in mei weer gaat beginnen en vind je nu ook een school stickerboek in ons assortiment. We delen vandaag producten uit alle drie de collecties, maar je vindt natuurlijk nog veel meer producten in deze collecties. Check dus vooral onze webshop en geniet van alle mooie, nieuwe producten die deze maand zijn uitgekomen!

Happily Ever After collectie van Simple Stories

Ga jij trouwen, ben je al getrouwd maar moet je de foto's nog inplakken (je bent écht niet de enige hoor) of gaan bekenden binnenkort trouwen? Dan is deze collectie voor jou! Prachtige illustraties, zachte tinten en goud folie.. dat is de Happily Ever After collectie van Simple Stories. Een echte must have, niet alleen voor scrapbookers maar ook zeker voor planners en kaarten makers. Wij gaan dit jaar zeker weten veel kaarten maken met deze mooie collectie. 

Safe Travels collectie van Simple Stories

De eerste versoepelingen in het huidige covid-19 beleid zijn zojuist aangekondigd, dus een leuk (binnenlands) tripje ligt zeker weer in het verschiet! Kijk uit naar jouw vakantie (of blik juist terug op een vorige reis) met deze vrolijke reiscollectie. De Safe Travels collectie is geschikt voor elk soort vakantie. Of je nu naar de camping gaat, een leuk lang weekend weg viert of naar verre landen vliegt.. Deze collectie hoort in jouw persoonlijke assortiment thuis! Laat ons weten: zou jij het leuk vinden als wij binnenkort met een online (gratis mini) workshop komen met deze collectie, zoals wij vorig jaar hebben gedaan

Stickerboek uit de School Life collectie van Simple Stories

Tot slot hebben wij nog een leuk stickerboek aan ons assortiment stickerboeken toegevoegd, namelijk het School Life stickerboek! Niet alleen leuk voor in je planner (hallo studie planner spreads - finally) maar ook leuk om bijvoorbeeld kaarten mee te maken voor geslaagden/afgestudeerden. Je vindt de stickerboeken uit de andere nieuwe collecties trouwens ook in de categorie stickerboeken. Handig als je alleen stickerboeken wilt scoren! 

© 2017 - 2024 Crea Studio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel