CREA WEEKEND #6

Artikel 11 van 59

De Crea Challenge is er voor iedere creatieveling die graag wordt uitgedaagd. Elke vrijdag delen wij een challenge waar je dat weekend/die week mee aan de slag kunt, delen we inspiratie met je voor het weekthema en zijn er leuke prijzen te winnen! Het maakt niet uit wat voor soort project je maakt, als het maar met papier te maken heeft. Maak een kaart, planner spread, mini album, scrapbook lay-out, snailmail, tag.. alles mag als het maar met het thema van de week te maken heeft!

Allereerst de winnaar van vorige week: Nancy Huizing op Facebook, van harte gefelciteerd! Stuur ons een berichtje met jouw adresgegevens en het stickerboek komt jouw kant op!

 

Het thema voor deze week is.. lente! Afgelopen week was toch wel een beetje het onofficiele begin van de lente. Woensdag werden er op sommige plekken zelfs temperaturen van boven de 18 graden celsius gehaald! Een Crea Challenge met dat thema kon dus niet uitblijven. Maak jouw mooiste project met het thema 'lente' en verras ons. Wij kunnen niet wachten al jullie mooi's te zien!

Meedoen? Deel jouw creatie dan uiterlijk donderdag 4 maart 2021 op Instagram met de #creachallenge en tag ons @creastudionl of deel 'm in de Crea Club NL Facebook groep! Je mag ons natuurlijk ook altijd een linkje naar je blog sturen, mocht je de creatie daar (ook) op hebben gedeeld. 

De prijs die je kunt winnen deze week is een Simple Stories Hip Hop Hooray papierpakket. Wij maken de winnaar volgende week vrijdag 5 maart 2021 bekend in onze nieuwe challenge blog, FacebookCrea Club NL Facebookgroep en Instagram

Dan nu wat inspiratie met het thema 'lente'. Hieronder delen we 3 producten uit de nieuwste lente/paascollectie van Simple Stories. Vrolijker dan deze Bunnies & Blooms collectie ga je het niet vinden!

  

Collecties:

Heel veel succes met het maken van jouw project met het thema 'lente'. Vergeet niet je creatie vóór vrijdag 5 maart met ons te delen en misschien win jij dan wel dat te gekke papierpakket!

© 2017 - 2024 Crea Studio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel