CREA CHALLENGE #5

Artikel 12 van 59

De Crea Challenge is er voor iedere creatieveling die graag wordt uitgedaagd. Elke vrijdag delen wij een challenge waar je dat weekend/die week mee aan de slag kunt, delen we inspiratie met je voor het weekthema en zijn er leuke prijzen te winnen! Het maakt niet uit wat voor soort project je maakt, als het maar met papier te maken heeft. Maak een kaart, planner spread, mini album, scrapbook lay-out, snailmail, tag.. alles mag als het maar met het thema van de week te maken heeft!

Allereerst de winnaar van vorige week: voormekaartje op Instagram, van harte gefelciteerd! Stuur ons een berichtje met jouw adresgegevens en de cadeaubon komt jouw kant op!

 

Het thema voor deze week is.. Magie! Ik denk dat iedereen wel een beetje magie kan gebruiken op dit moment. En zeg eens eerlijk, wat is er nu fijner dan je af en toe helemaal te verliezen in een andere wereld? Denk bij dit thema bijvoorbeeld aan de 'klassiekers' zoals Disney en Harry Potter, maar ook bijvoorbeeld aan winterwonderland, de Efteling of jouw favoriete boek! Wij zijn in elk geval weer erg benieuwd naar de mooie creaties waar jullie mee weten te komen. 

Meedoen? Deel jouw creatie dan uiterlijk donderdag 25 februari 2021 op Instagram met de #creachallenge en tag ons @creastudionl of deel 'm in de Crea Club NL Facebook groep! Je mag ons natuurlijk ook altijd een linkje naar je blog sturen, mocht je de creatie daar (ook) op hebben gedeeld. 

De prijs die je kunt winnen deze week is het Simple Stories Say Cheese Main Street stickerboek. Wij maken de winnaar volgende week vrijdag 26 februari 2021 bekend in onze nieuwe challenge blog, FacebookCrea Club NL Facebookgroep en Instagram

Dan nu wat inspiratie met het thema 'Magie'. Hieronder delen we 3 magische collecties geïnspireerd op Harry Potter en Disney. Meer magie op het gebied van papier/scrapbook collecties vind je nergens anders, toch?! 

  

Collecties:

Heel veel succes met het maken van jouw project met het thema 'Magie'. Vergeet niet je creatie vóór vrijdag 26 februari met ons te delen en misschien win jij dan wel dat te gekke stickerboek!

© 2017 - 2024 Crea Studio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel