Nieuw in juli

Artikel 19 van 59

De zomer mag dan pas net begonnen zijn, de eerste herfst- en kerstcollecties druppelen al langzaam bij ons binnen. We delen vandaag 4 collecties, maar er zijn er natuurlijk nog veel meer. Check daarom vooral onze webshop en geniet van alle mooie, nieuwe producten voor dit najaar!

Witches and Wizards collectie van Echo Park

Wie heeft nu niet zijn hart verloren aan Harry Potter? Ook de ontwerpers bij Echo Park zijn dol op deze tovenaar en ontwierpen een hele collectie op zijn verhaal gebaseerd. De combinatie van magische illustraties en de klassieke 'Hogwarts House' kleuren, maken dit dé perfecte collectie om jouw Harry Potter avonturen mee vast te leggen of een mede Potterhead een kaartje te sturen. Welke magische projecten ga jij met deze collectie maken?

Jingle All The Way collectie van Simple Stories

Deze prachtige, traditionele kerstcollectie is 'as we speak' naar ons onderweg en verwachten wij eind deze week uit voorraad leverbaar te hebben. Donker groen met diep rood en een 'touch of' mint.. Deze klassieke collectie met een trendy twist lijkt ieders hart te veroveren (waaronder het onze)! Deze collectie is de meest uitgebreidde van de drie (van Simple Stories) met o.a. een pocket page album, 12 vellen design papier, cardstock en een stickerboek. Heb je deze collectie nog niet gepre-orderd? Doe dat snel want deze collectie móét je hebben deze kerst!

Cozy Days collectie van Simple Stories

Ben jij, net als wij, dol op alles wat met de herfst te maken heeft? Zijn knusse regendagen, dikke truien, chocomel met slagroom en rijke kleuren helemaal jouw ding? Dan is de Cozy Days collectie alles waar jij ooit van gedroomd hebt! Deze collectie staat nog in de pre-order, maar we verwachten hem in de tweede helft van augustus binnen te krijgen én uit te kunnen leveren. Mooi op tijd voor de knusse herfstdagen! 

Apron Strings collectie van Simple Stories

Ben jij een echte keukenprinses? Dan is deze collectie zeker jouw 'cup of tea'! Receptenkaartjes, te gekke illustraties en grappige qoutes maken deze collectie perfect voor het vastleggen van familie recepten. Ook deze collectie wordt pas in de tweede helft van augustus verwacht, maar is nu al te pre-orderen. Welk van jouw favoriete recepten ga jij documenteren? 

© 2017 - 2024 Crea Studio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel