2-in-1 challenge

Artikel 22 van 59

Vandaag hebben we een challenge voor jullie. Niet zomeer een, maar een 2-in-1 challenge! Benieuwd wat de challenge is én hoe wij 'm uitwerkte? Lees dan snel verder!

 

Links de 2.0 versie - rechts het origineel

Volgende week zondag, 10 mei, is het moederdag. Een handgemaakt aardigheidje is altijd extra speciaal op z'n dag, helemaal in deze gekke tijd. Daarom daag ik jullie uit om voor challenge nummer 1 iets voor moederdag te maken met een collectie die daar niet speciaal voor bedoeld is. Kim ging aan de slag met de Echo Park Be My Valentine collectie, een echte valentijnscollectie met veel roze- en roodtinten. Met wat meer neutrale vellen design papier en algemene 'quotes' maak je er toch een leuke moederdagknutsel. 

Challenge nummer 2 draait geheel om het geven van een make-over aan een ouder project. Haal inspiratie uit een vorm, papier of opbouw van een lay-out en maak op basis daarvan jouw moederdagpresentje. Kim ging voor een valentijnsproject die ze een make-over gaf. De vorm van het kleine, gevulde envelopje inspireerde haar gelijk. Dit keer geen chocolade (daar houdt haar moeder niet zo van) maar een klein kaartje waarin een lief berichtje kan. 

Doe jij ook mee met onze 2-in-1 challenge? Tag ons op social media in het eindresultaat, dan kunnen we het delen!

© 2017 - 2024 Crea Studio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel