Verwacht in maart

Artikel 35 van 59

We hebben heel leuk nieuws.. op dit moment zijn er 4 te gekke collecties naar ons onderweg! Hieronder delen we een kleine sneak peek en vertellen we wat meer over de collectie. Lees snel verder!

                                                   

                                         

Family Night, een retro stijl lijn met heel leuke illustraties. Als echte scrapbooker leg je alle momenten in het leven vast, dus ook de momenten die wij in deze onstuimige tijd meemaken. Deze collectie komt dan ook als geroepen om alle, soms wat kneuterige, familie momenten vast te leggen de komende tijd. Niet alleen een mooie collectie van traditionele scrappers, maar ook voor (memory) planners. Wij zullen binnenkort zeker inspiratie delen met deze (voor ons) nieuwe collectie!

                                  

                                 

Plant Lady is een heerlijke frisse en girly collectie. Wij hebben nooit geweten dat roze, groen, coral en blauw/lila zo goed bij elkaar staat! Maak de meest gave kaartjes en snailmails voor de plant ladies in jouw leven. Of ga aan de slag met een leuk mini album of home deco project. Wauw, wij kunnen niet ophouden met staren naar deze te gekke collectie! 

                                    

                                        

Summer Market is een lieve, zomerse collectie die schreeuwt om te worden omgetoverd tot zonnige projecten. Kun je niet wachten tot de zomer? Door de zachte kleuren is deze collectie ook goed te gebruiken in de lente of gebruik de collectie om je herinneringen van vorig jaar zomer nog te verwerken! 

                                              

                                          

Dive Into Summer.. dat is niet moeilijk als je deze collectie ziet. Wat een zonnige kleuren en een leuke illustraties! Blauw en coral voeren de boventoon, waardoor je je gelijk op een tropische bestemming waant. Als wij onze ogen dicht doen, kunnen we de zon al voelen branden en de zeemeeuwen al horen schreeuwen (of komt dat laatste misschien doordat we dicht aan de kust gevestigd zijn..?). Kom maar op met die warme dagen! 

En, welke collectie is jouw favoriet? Houdt de webshop in de gaten want de collecties staan op het punt van binnenkomst. Als ze binnen zijn zetten we ze, natuurlijk, direct online in de shop! En ook onze social media kanalen en deze blog in de gaten, want er komt een hoop leuke inspiratie aan! 

© 2017 - 2024 Crea Studio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel